Ook het aantal aanwezige koorleden was groot. Er waren er 32 aanwezig (van de overgebleven 40?)

Op verzoek van enkele koorleden had onze dirigent Jacky Straatman gekozen om meer oude bekende meedeiners/meezingers op het programma te zetten (zeker vóór de pauze). Dat was te merken ook, want het publiek deed enthousiast mee. Zo goed zelfs dat de temperatuur snel opliep en de meeste koorleden last kregen van een lekke koppakking.

Ook Gijs van Dooijeweert had hier tijdens zijn solo van De Woonboot last van, want dit was de eerste keer dat hij zijn tekst kwijt was. Het was dus maar goed dat de Tv-schermen goed werkten.

We hebben ook nog, op speciaal verzoek, voor mevrouw van Vliet het “Lang zal ze leven” gezongen, want die hoopte de dag erna haar verjaardag te vieren.

Vaak gaan na de pauze al enkele mensen naar hun kamer om te slapen, maar dit keer heb ik maar 1 persoon zien weggaan. De rest bleef stijf zitten.

Al met al een geslaagde avond voor zowel het koor als de bejaarden.

Bram Bouta

Thursday the 14th.