Het prachtige vestingstadje Willemstad had binnen de muren vier podia opgesteld waarop de twaalf koren om tourbeurt hun gezang ten gehoren brachten. Er was een diversiteit aan koren, van enkele mannen tot een koor dat meer dan podiumvullend was en een compleet orkest bij zich had. Alle koren waren enthousiast en leverden prachtige muziek.

De organisatie had de dag goed verzorgd. Er waren genoeg plaatsen om iets te drinken of te eten. De deelnemende zangers en muzikanten kregen enkele consumpties aangeboden van de organisatie in de vorm van bonnen naast een plastic zak, goed gevuld met lekkers en leuke dingen. Ook het weer heeft de dag tot een waar festein gemaakt. Een lichte bewolking afgewisseld met zonnige perioden en een aangename temperatuur zorgde voor goed gehumeurde mensen.

Het Waardenburgs Visserskoor heeft met veel overgave weer het publiek betrokken bij het zingen en dat werd duidelijk gewaardeerd. Als het aan ons ligt, zijn we volgend jaar weer van de partij.

Thursday the 14th.